Szabványismeret

Kinek és miért van szüksége a szabványok ismeretére?

Vállalatok számára:

Ha szeretnéd, hogy vállalkozásodban mindenki értse és ezzel hatékonyan járuljon hozzá a működéshez.
Ha új ember érkezik a szervezetbe és nem szeretnél a képzésekhez saját humánerőforrást fenntartani, mi átvállaljuk a feladatot.

Magánszférában:

Ha szeretnél a munkahelyeden egy előnyösebb pozíciót, szerezz hozzá megfelelő tudást.
Új helyen dolgozol és nem érted az irányítási rendszer működését? Keress meg minket segítünk!

Tanfolyamaink elérhetők online formában és kérésre cégeknél kontakt formában is. Egyszerre több résztvevő számára kedvezményt biztosítunk, mindig kérje egyedi ajánlatunkat.

ISO 9001 (MIR) - ISO 14001 (KIR)- ISO 45001 (MEBIR)- ISO 27001 (IBIR)

Cél a MIR - KIR- MEBIR - IBIR szabványok céljának, tartalmának megismertetése. Az auditok ISO 19011 módszertanának ismertetése gyakorlati példákon keresztül ezzel felkészítve a munkatársakat az irányítási rendszer működtetésére az auditokon való részvételre. Felkészült kollégák nem ejtenek hibát a külső tanúsítás során. 

Képzés tartalma:

  • Szabványpontok ismertetése
  • Szervezet és környezetének megértése
  • Minőség fogalma
  • Vevőközpontúság
  • MIR, KIR, MEBIR, IBIR politika
  • Kockázatokkal kapcsolatos tevékenységek
  • Minőségcélok megtervezése
  • Erőforrások tervezése
  • Tudatosság, kommunikáció
  • Dokumentált információ
  • Jogszabályok
  • Az audit módszerek megismerése

A szabványok ismertetése mellett nagy figyelmet fordítunk az új technológiák megjelenésére, a papírmunkát csökkentő lehetőségekre és az információbiztonság minimum követelményeire.

A képzések minden esetben vizsgával záródnak és sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki a vizsgázó számára.

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer képzés

Az élelmiszer-előállításban, kereskedelemben, vendéglátásban dolgozó szakemberek számára ajánlott képzés, továbbképzés, melynek az a célja, hogy a HACCP rendszer kialakításához, bevezetéséhez, működtetéséhez és rendszeres felügyeletéhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket megszerezzék.

Képzés tartalma:

  • HACCP szabályozása, az élelmiszerbiztonsági rendszerek kapcsolata
  • HACCP eljárások kialakítása, bevezetése
  • Kötelező dokumentumok kialakítása 
  • Kockázatok, potenciális veszélyek meghatározásának folyamata
  • felelősségek és hatáskörök kialakítása
  • Higiéniai  jógyakorlatok GMP, GHP
  • Higiénia, fertőzések, megbetegedések
  • Helyzet gyakorlatok


A képzések minden esetben vizsgával záródnak és sikeres vizsga után tanúsítványt állítunk ki a vizsgázó számára. 

Képzési nyilvántartási számunk: B/2025/000248